Servicetekniker

Upplands Stängsel söker nu en servicetekniker!

Vill du arbeta med frihet under ansvar? Trivs du med kundkontakt, kanske har du jobbat som mekaniker och- eller är du allmänt tekniskt intresserad? Som servicetekniker kommer du arbeta ute hos våra kunder med service och reparation inom områdesskydd.

Om tjänsten

Du spenderar mycket tid ute på fält med både planerad och akut service av stängsel och grindar.

Du utgår från vårt kontor i Arlandastad där du även hämtar ditt material på vårt lager och jobbar ensam eller med en kollega, mestadels utomhus.

Du kommunicerar ibland med kund direkt på plats och jobbar andra gånger på instruktion från en gruppledare.

Du dokumenterar arbetet, gör egenkontroll och rapporterar sedan tillbaka till din gruppledare. Det är ditt ansvar att varje installation utförs fackmannamässigt och på ett sätt som vi kan vara stolta över.

Om dig

För att trivas i rollen som servicetekniker bör du tycka om en resande vardag ute på fältet, att bemöta företagets kunder på ett positivt och kundvårdande sätt och att varje dag bidra med positiv energi till dina kollegor.

Du behöver vara självständig, strukturerad, kreativ, lösningsfokuserad och socialt kompetent.

Arbetet kräver koncentrationsförmåga och problemlösning.

Du drivs och motiveras av ett varierat arbete med frihet under ansvar.

Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är van vid att arbeta självständigt är du en teamplayer som delar med dig av information till dina kollegor.

Krav:

– B-körkort
– Flytande svenska i tal och skrift
– Goda kunskaper i Engelska
– Serviceinriktad
– Lösningsfokuserad

Meriterat:

– Datakunskaper i Officepaketet
– Kunskaper inom systemet Entré
– El behörighet

Om oss

Upplands Stängsel AB startades 2004 och är numera ett dotterbolag till Heda Skandinavien AB med totalt 116 anställda inom koncern. Vi arbetar rikstäckande inom säkerhetsprodukter och områdesskydd.

Vi levererar och/eller monterar allt från enkla stängsel till privatpersoner, till komplexa lösningar med motorgrindar och bommar för stora industrier och idrottsanläggningar. Ingen kund är för liten och ingen kund är för stor för oss. Vi utför uppdrag i hela Sverige men har, som namnet antyder, Uppland som bas och utgår från Arlandastad med 17 anställda och kontor/filial i Falun med 11 anställda.

Praktiskt information

Befattning: Servicetekniker
Placeringsort: Arlandastad (kan förekomma resor)
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Tjänstgöringsgrad: 100%
Lön: Individuell lönesättning
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är 21 juni och du söker tjänsten genom att maila ditt CV till elisabeth@upplandsstangsel.se. Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du läsa mer om oss går du in på www.upplandsstangsel.se

Eller har du eventuella frågor rörande tjänsten eller ansökan når du rekryteringsansvarig Elisabeth på: elisabeth@upplandsstangsel.se eller telefon: 0725-25 33 51

Varmt välkommen med din ansökan!