Grindar för villa & industri

Letar du som företagare efter en partner som kan hjälpa dig med grindar och områdesskydd? Eller letar du som privatperson efter ett företag som hjälper dig att skydda ditt hem och skapar en mer exklusiv entré? Vi har det som krävs för att kunna hjälpa er! Våra grindar finns utformade för alla olika behov till villor, företag och industri.

Vi erbjuder våra kunder flera olika typer av grindar så här finns det något för allas olika behov. Exempelvis kan vi erbjuda er slaggrindar, skjutgrindar, nätgrindar och rotationsgrindar i flera olika storlekar. De flesta går även att få med eller utan automatik.

Dubbel slaggrind för industrier

Slaggrindar

Ett grindsystem med en så kallad slaggrind innebär att en eller två grindblad används för att reglera passage in eller ut. Slaggrinden kan fås som både enkel- och dubbelgrind.
skjutgrind3

Skjutgrindar

Upplands Stängsels motordrivna eller manuella fribärande skjutgrindar är tillverkade och designade för att tillgodose högt ställda krav på såväl säkerhet som estetisk form.
Profilgrindrubrik (1)

Rotationsgrindar

Våra rotationsgrindar är en trygg och driftsäker lösning för reglering av persontrafik. Vi har både elstyrda och mekaniska, anpassat efter era behov.
En nätad grind är underhållsfri och väldigt prisvärd

Nätgrindar

Om du behöver en grind på grund utav barn eller djur så är just nätgrinden det självklara valet! En nätad grind är underhållsfri och väldigt prisvärd när du vill ha en grind som fungerar felfritt under lång tid.
Profilgrindar

Profilgrindar

Profilgrinden är för många den klassiska villagrinden som man ofta ser kombinerat med villastängsel. En profilgrind har stående rörprofiler och passar in i de flesta miljöer med sitt luftiga och klassiska utseende.
smidesgrind

Smidesgrindar

Om du letar efter en grind som ger en dig en exklusive entré till din bostad är smidesgrinden ett säkert kort! Den har ett väldigt klassiskt utseende och kan kombineras med flera olika sorters staket.

Områdets svagaste punkt

Din grind är ofta områdesskyddets svagaste punkt och därför är det viktigt att den är anpassad till de behov som finns. Med hjälp utav rätt grind ökar du säkerheten på ditt område samtidigt som du effektiviserar tillträdet.

Grinden hjälper till att stoppa obehöriga från att komma in samtidigt som den kan exempelvis skydda dina barn från att springa ut på vägen. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig utifrån just dina behov!

En vacker grind höjer värdet på din fastighet

En vacker grind är ett smycke för hemmet som skänker mycket glädje samtidigt som den ger familjen en högre säkerhet. Det är något som välkomnar dina gäster på ett snyggt sätt samtidigt som det bildar en avgränsning och ett hinder för oinbjudna.

Oavsett om syftet är att höja värdet på tomten eller att skydda din familj eller ditt företag har vi modeller som passar. Du kan få din grind både som dubbel- och enkelgrind. Vi har dessutom flera olika storlekar och färger på grindarna så det finns något för allas olika behov och smak.