Grindar för villa & industri

Letar du som företagare efter en partner som kan hjälpa dig med grindar, bommar och områdesskydd? Eller letar du som privatperson efter ett företag som hjälper dig att skydda ditt hem och skapar en mer exklusiv entré? Vi har det som krävs för att kunna hjälpa er!

Våra produkter finns utformade för alla olika behov till industri, företag och villor. Vi erbjuder flera olika sorter  och det finns något för allas olika behov.

Exempelvis kan vi erbjuda:

  • Slaggrindar
  • Skjutgrindar
  • Rotationsgrindar
  • Nätgrindar

I flera olika storlekar. Det går även att få likväl motordrivna grindar som med fjärrstyrning.

Dubbel slaggrind för industrier

Slaggrindar

Ett grindsystem med en så kallad slaggrind innebär att en eller två grindblad används för att reglera passage in eller ut. Slaggrinden kan fås som både enkel- och dubbelgrind.
Skjutgrind

Skjutgrindar

Upplands Stängsels motordrivna eller manuella fribärande skjutgrindar är tillverkade och designade för att tillgodose högt ställda krav på såväl säkerhet som estetisk form.
Rotationsgrind

Rotationsgrindar

Våra rotationsgrindar är en trygg och driftsäker lösning för reglering av persontrafik. Vi har både elstyrda och mekaniska, anpassat efter era behov.
En nätad grind är underhållsfri och väldigt prisvärd

Nätgrindar

Om du behöver en grind på grund utav barn eller djur så är just nätgrinden det självklara valet! En nätad grind är underhållsfri och väldigt prisvärd när du vill ha en grind som fungerar felfritt under lång tid.
Profilgrindar

Profilgrindar

Profilgrinden är för många den klassiska villagrinden som man ofta ser kombinerat med villastängsel. En profilgrind har stående rörprofiler och passar in i de flesta miljöer med sitt luftiga och klassiska utseende.
smidesgrind

Smidesgrindar

Om du letar efter en grind som ger en dig en exklusive entré till din bostad är smidesgrinden ett säkert kort! Den har ett väldigt klassiskt utseende och kan kombineras med flera olika sorters staket.

Områdets svagaste punkt

En grind är ofta områdesskyddets svagaste punkt och därför är det viktigt att den är anpassad till de behov som finns.

Med hjälp utav rätt grind ökar du säkerheten på ditt område samtidigt som du effektiviserar tillträdet. En ordentlig industrigrind kan exempelvis hjälpa till att stoppa obehöriga från komma in på området, medan en nät- eller smidesgrind kan skydda dina barn från att springa ut på vägen.

Vi har likväl motordrivna varianter som manuella, beroende på vad behovet är.

En vacker grind höjer värdet på din fastighet

En vacker grind är ett smycke för hemmet som skänker mycket glädje samtidigt som den ger familjen en högre säkerhet. En smidesgrind kan exempelvis välkomna dina gäster på ett snyggt sätt samtidigt som det bildar en avgränsning och ett hinder för oinbjudna.

Oavsett om syftet är att höja värdet på tomten eller att skydda din familj eller ditt företag har vi modeller som passar. Grindarna går att anpassa efter en rad olika staket, och man kan få den som både dubbelgrind och enkel. Vi har dessutom flera olika storlekar och färger på grindarna som går att anpassa efter allas olika behov och smak.

Även smidesgrindarna går att få med automatik och man kan också välja till en rad olika styrningar. Det kan exempelvis vara smidigt att ha fjärrstyrda varianter till bostaden, eller tidsprogrammerad styrning för exempelvis industrier.