Vägbommar & bilspärrar

Bommar - Smidig reglering av trafikflöden

Våra bommar kommer från Smekab och är flexibla lösningar i underhållsfritt material. I vårt sortiment ingår allt från manuella lösningar till exempelvis automatiska och elstyrda lyftbommar. Det förstnämnda alternativet används med fördel på platser där trafik inte är lika frekvent förekommande. Vägbommarna/bommarna fungerar i alla olika miljöer, från skogsvägar till parkeringshus.

Letar du som företagare efter en partner som kan hjälpa dig med grindar, bommar och områdesskydd? Vi har det som krävs för att kunna hjälpa er.

Vägbom Bilspärr BG

Vägbom Bilspärr BG

BG från Smekab är traditionellt designad bilspärr/cykelgrind med uppgift att i första hand hindra obehörig trafik.
Vägbom LBT

Vägbom LBT

LBT från Smekab är en enkel och prisvärd lyftbom som finns i två storlekar, LBT och LBTS, med variabel längd.
Vridbom VB

Vridbom VB

VB från Smekab kan kompletteras med en eller flera mottagarstolpar för låsning vid stolpe i stängt/öppet läge.
Vridbom VBE

Vridbom VBE

VB från Smekab kan kompletteras med en eller flera mottagarstolpar för låsning vid stolpe i stängt/öppet läge.
vägbommar

Manuella och automatiska bommar

Vi på på Upplands stängsel erbjuder dig både automatiska och manuella bommar som båda är effektiva sätt att kontrollera tillträde på. Bommar passar lika bra till industri som det gör till exempelvis offentliga anläggningar och parker. Om det ska vara t.ex. en vridbom, lyftbom, automatiskt eller manuellt styrt beror helt på kundens förutsättningar och önskemål.

Vilka fördelar finns det med manuella vägbommar?

Med manuella bommar får du enkelt kontroll över trafiken samtidigt som du markerar privatägda vägar och spärrar av områden för obehöriga. En riktigt rejäl bom med tilltagna ståldimensioner stoppar det mesta och kan till och med stå emot en kollision med en personbil. Våra manuella bommar är väldigt lätta att montera. De har stolpar för direktgjutning och kan tas i bruk på en gång.

chocolate mousse
automagiska bommar

Vilka fördelar finns det med automatiska vägbommar?

Det finns många fördelar med att använda en automatisk bom när det kommer till just tillträdeskontroll. Förutom att bommen är enkel att installera finns det även ett stort utbud av tillvalsutrustning och styrning som kan anpassas för att möta alla våra kunders olika behov. Dessutom undviker man en flaskhalseffekt i trafiken då man slipper gå ut ur bilen för att ta upp eller flytta på bommen.