Vägbommar & bilspärrar

Bommar - Smidig reglering av trafikflöden

Med olika slags bommar går det enkelt att reglera trafiken, vare sig det gäller på vägar eller vid mindre trafikerade platser.Våra bommmar kommer från Smekab och är flexibla lösningar i underhållsfritt material. I vårt sortiment kan ni hitta alternativ från manuella lösningar till automatiska och elstyrda lyftbommar. Manuella lösningar används med fördel på platser där inte är lika frekvent förekommande. Vägbommarna är mångsidiga och fungerar i alla olika miljöer, från skogsvägar till parkeringshus. Letar du som företagare efter en partner som kan hjälpa dig med grindar, och områdesskydd? Vi har det som krävs för att kunna hjälpa er.
Vägbom Bilspärr BG

Vägbom Bilspärr BG

BG från Smekab är traditionellt designad bilspärr/cykelgrind med uppgift att i första hand hindra obehörig trafik.
Vägbom LBT

Vägbom LBT

LBT från Smekab är en enkel och prisvärd lyftbom som finns i två storlekar, LBT och LBTS, med variabel längd.
Vridbom VB

Vridbom VB

VB från Smekab kan kompletteras med en eller flera mottagarstolpar för låsning vid stolpe i stängt/öppet läge.
Vridbom VBE

Vridbom VBE

VB från Smekab kan kompletteras med en eller flera mottagarstolpar för låsning vid stolpe i stängt/öppet läge.
vägbommar

Manuella och automatiska bommar

Upplands stängsel erbjuder dig både automatiska och manuella bommar som båda är effektiva sätt att kontrollera tillträde på. Det passar lika bra till industri som det gör till exempelvis offentliga anläggningar och parker. Om det ska vara t.ex. en vridbom, lyftbom, automatiskt eller manuellt styrt beror helt på kundens förutsättningar och önskemål.

Vilka fördelar finns det med manuella vägbommar?

Det finns många fördelar med att använda en automatisk bom när det kommer till just tillträdeskontroll. Förutom att bommen är enkel att installera finns det även ett stort utbud av tillvalsutrustning. Även styrningen kan anpassas för att möta alla våra kunders olika behov. Dessutom undviker man en flaskhalseffekt i trafiken då man slipper gå ut ur bilen för att ta upp eller flytta på bommen. 

chocolate mousse
automagiska bommar

Vilka fördelar finns det med automatiska vägbommar?

Det finns många fördelar med att använda en automatisk bom när det kommer till just tillträdeskontroll. Förutom att bommen är enkel att installera finns det även ett stort utbud av tillvalsutrustning och styrning som kan anpassas för att möta alla våra kunders olika behov. Dessutom undviker man en flaskhalseffekt i trafiken då man slipper gå ut ur bilen för att ta upp eller flytta på bommen.

Smekab är vår samarbetspartner av bommar

Smekab har sedan 70-talet varit den ledande tillverkaren inom räcken och avspärrning. Till en början skapade de stallinredningar men har på senare tid utvecklat sitt sortiment kontinuerligt. Målet har varit att kunna skapa och anpassa produkter för att passa den urbana miljön i städerna.

Utbudet har ökat från stall till avspärrningar och nu även cykelräcken och möbler anpassade för utemiljön. Bland dessa kan man bland annat hitta allt från papperskorgar, till parkbänkar och väderskydd.Smekab har även en maskinpark med modern utrustning som gör att de kan skapa produkter från idé till verklighet.

Vi har både manuella och automatiska vägbommar

Kontakta oss för hjälp för frågor och svar om bommar

Upplands Stängsel har en lång samt bred erfarenhet av områdes och trafiksäkerhet. Kontakta oss redan idag på telefon eller mejl idag så hjälper vi dig hitta en helhetslösning med bommar!