Om oss

Upplands Stängsel AB startades år 2004 och vi är en fristående leverantör & montör av flera olika säkerhetsprodukter samt områdesskydd. Vi levererar och/eller monterar allt från villastängsel till komplexa lösningar för stora industrier. Ingen kund är för liten och ingen kund är för stor för oss. Vi utför uppdrag i hela Sverige men har, som namnet antyder, Uppland som bas.

Vi har ett effektivt, prisvärt och ansvarsfullt arbetssätt

Vårt ansvar börjar redan vid första spadtaget och det slutar inte fören allting är på plats. Med hjälp av våra egna anställda montörer och vår egna maskinpark kan vi garantera våra kunder en hög kvalitet med ett effektivt och modernt arbetssätt på utförda uppdrag.
Egen tillverkning i Sverige

Vi arbetar ständigt med produktutveckling och idag tillverkas bland annat alla våra stolpar och grindar på Österlen i Skåne.

Vår affärsidé och vision

Vår affärsidé är att vi ska effektivt arbeta inom fysiskt områdesskydd med stängsel & larm för god ekonomi för våra kunder.

Vårat mål är att Upplands Stängsel ska vara den naturliga samarbetspartnern inom områdesskydd – och ligga i framkant med både materialval och montagesätt.

om upplands stängsel