Om oss

Om Upplands Stängsel

Upplands Stängsel AB startades år 2004 och vi är en fristående leverantör & montör av flera olika säkerhetsprodukter samt områdesskydd. Vi levererar och/eller monterar allt från villastängsel till komplexa lösningar för stora industrier. Ingen kund är för liten och ingen kund är för stor för oss. Vi utför uppdrag i hela Sverige men har, som namnet antyder, Uppland som bas.

Spara

Panelstängsel med taggtråd
Håll obehöriga ute med vägbommar

Vi har ett effektivt, prisvärt och ansvarsfullt arbetssätt

Vårt ansvar börjar redan vid första spadtaget och det slutar inte fören allting är på plats. Med hjälp av våra egna anställda montörer och vår egna maskinpark kan vi garantera våra kunder en hög kvalitet med ett effektivt och modernt arbetssätt på utförda uppdrag.

Egen tillverkning i Sverige

Vi arbetar ständigt med produktutveckling och idag tillverkas bland annat alla våra stolpar och grindar på Österlen i Skåne.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att vi ska effektivt arbeta inom fysiskt områdesskydd med stängsel & larm för god ekonomi för våra kunder.

Vår vision

Vårat mål är att Upplands Stängsel ska vara den naturliga samarbetspartnern inom områdesskydd – och ligga i framkant med både materialval och montagesätt.

Byggstängsel är lämpliga för inhägnad av byggplatser och konserter
Stängsel uppsatta åt NCC Rosersberg

Våra samarbeten

Vi samarbetar mer än gärna med företag som kan komplettera våra produkter och tjänster.

Exempel på dessa är:

Vi är dessutom medlem i Sveriges Stängselentreprenörers Förening och anslutna till ID06

Vill du ha en offert?

Ring oss idag: 08-24 71 15

Olika typer av kunder

Bland våra kunder återfinns allt från kommuner, byggföretag, privatpersoner, flygplatser och förskolor. Hos oss är alla välkomna och inget jobb är för stort eller för litet. Se och läs gärna mer på sidan Referenser där vi kontinuerligt visar pågående och avslutade uppdrag.

Brett sortiment

Vi har ett brett sortiment av stängsel och grindar för olika ändamål. Här finns klassiskt flätverksstängsel, områdesskydd med larm, grindar med och utan automatik, rotationsgrindar, vägbommar med mera.

Våra skickliga montörer

Våra montörer utbildas kontinuerligt och vi lägger stor fokus vid att hålla en mycket bra pris- och service nivå, samt att alltid se till att hålla hög kvalité och snabb leveranstid på våra produkter.

Kontakta oss

Kontakta någon av våra företagssäljare om du har frågor eller funderingar – eller om ni vill ha en offert.